News

SSST Novosti

Vijest

NAŠ INDUSTRIJSKI PARTNER PRIME TIME NAJAVLJUJE NOVU VIDEO IGRU BYGONE DREAMS

29. 05. 2021.

SSST industrijski partner u našem programu Dizajn i razvoj video igara - Prime Time Production - s ponosom najavljuje Bygone Dreams: akcijsko-avanturističku igru ​​koja je smještena u vizualno zapanjujućem i nadrealnom svijetu snova.

 

Dobitnik nagrade za vizuelnu izvrsnost na festivalu Reboot Develop i finalist na WN Dev takmičenju za igre rađene u Unreal Engine 4, Bygone Dreams je fantazijska akcijska avantura s RPG elementima. Igra vodi igrače u nezaboravnu avanturu kojom se prožimaju elementi slavonske mitologije i srednjovjekovnog bosanskog folklora. Epska muzika prati putovanje u stopu, sa preko 50 originalnih pjesama punih tradicionalnih instrumenata i melodija. Video igru trenutno možete dodati na listu želja na Steam platformi za igre, a izlazak konzole planiran je za proljeće 2022. Dodatne platforme i datum izlaska bit će najavljeni uskoro.

 

Prime Time nije samo dom najuspješnijeg gaming studija u BiH, već je i jedan od najuspješnijih nezavisnih studija za proizvodnju igara i animacijskih filmova u ovom dijelu Europe. Uz nacionalne i međunarodne reference u proizvodnji video igara i filmova, Prime Time proizvodi video igre kao službeni programer za Sony Play Station, Nintendo Switch i Microsoft Xbox, između ostalog. Opsežan rad također uključuje oglašavanje i preko 3000 naslova koji obuhvataju dokumentarce, animacijske i kratke filmove. Značajno je istaći da je Prime Time producirao „Ptice poput nas“ - prvi 3D animirani igrani film iz BiH, koji je okupio međunarodni tim profesionalaca i svjetski poznatih umjetnika.

 

Pogledajte naš program za dizajn i razvoj video igara i pogledajte kako nudi jedinstvenu priliku studentima da se povežu i rade sa iskusnim dizajnerima i programerima video igara iz Prime Time studija, kao i industrijskim stručnjacima!

 

Da biste saznali više o našem programu, posjetite na našoj stranici sekciju Fakulteti / Dizajn i razvoj video igara. Možete se prijaviti za svoje mjesto u programu OVDJE

Vijest
Vijest
Vijest
Ptica

Posjeti nas

Hrasnička cesta 3a, Sarajevo, 71 000

Bosna i Hercegovina

Prijemni ispiti se održavaju na SSST-u, od aprila do septembra, sa početkom u 9:00 časova.

Kontakt

Tel: +387 33 975 002

Fax: +387 33 975 030

administration@ssst.edu.ba

admissions@ssst.edu.ba

Skini brošuru

Uzmi priručnik za brucoše i spremi se za
SSST prijemni ispit.

Download Skini ovdje

SSST © 2018 Sva prava zadržana | Made by MANIA