News

Konferencijski centar

Univerzitet SSST, u ravni sa vodećim svjetskim univerzitetima i konferencijskim centrima, nudi najmodernije konferencijske prostore dostupne u regiji.

Smješten u blizini znamenitog Vrela Bosne i s pogledom na olimpijske planine, Kampus je idealna lokacija za događaje srednjeg i velikog opsega, udaljen približno samo 15 minuta vožnje od centra grada i 10 minuta vožnje od Internacionalnog aerodroma Sarajevo.

Odgovarajući na potrebe čak i najambicioznijih organizatora, naši objekti uključuju preko 40 učionica, 4 auditorija, 4 središnja unutarnja amfiteatra i 2 vanjska amfiteatra, knjižaru i prodavnicu poklona, biblioteku, IT centar, 2 kompjuterske laboratorije, centar za digitalne medije, restoran i kafeteriju, 2 velike terase i heliodrom.

Neprestano ulažući u opremu da bismo ispunili najmodernije standarde u podučavanju i prezentaciji, mi smo sve naše laboratorije opremili najnovijim Windows 8 operativnim sistemom kao i Microsoft Visual Studio-m 2012, postavljenim na novoj Microsoft Server 2012  platformi sa Active Directory-jem i uslugama Exchange Server-a.

Sve učionice, auditoriji i unutarnji amfiteatri su opremljeni sa dvostrukim Full HD 3D WiFi projektorima, Dolby Digital Surround Sound-om sa  Active Subwoofers-ima i  mogu u prosjeku primiti od 20 (manje učionice) do 200 osoba (auditoriji i  amfiteatri).

Univerzitet SSST nudi dodatnu podršku organizatorima konferencija- od usluga našeg Centra za digitalne medije (dizajniranje i štampanje programa, brošura, knjižica i promotivnih materijala) te podrške našeg stalnog i visoko kvalifikovanog IT osoblja  do potpune opskrbe hranom i pićem na licu mjesta za male pauze, ručkove, večere i, isto tako, velike koktel-zabave.

Za upite i rezervacije, molimo kontaktirajet našu organizatoricu konferencija i događaja Lejlu Selmanović:
proffice@ssst.edu.ba
+387 33 975 002

 
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Ptica

Posjeti nas

Hrasnička cesta 3a, Sarajevo, 71 000

Bosna i Hercegovina

Prijemni ispiti se održavaju na SSST-u, od aprila do septembra, sa početkom u 9:00 časova.

Kontakt

Tel: +387 33 975 002

Fax: +387 33 975 030

administration@ssst.edu.ba

admissions@ssst.edu.ba

Skini brošuru

Uzmi priručnik za brucoše i spremi se za
SSST prijemni ispit.

Download Preuzmi ovdje

SSST © 2024 Sva prava zadržana