News

SSST Priče

Vijest

SSST WINTER ACADEMY ZA SREDNJOŠKOLCE U 2017.GODINI

26. 04. 2018.

Univerzitet Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (Sarajevo School of Science and Technology - SSST) i ove godine učenicima svih srednjih škola u Bosni i Hercegovini pruža jedinstvenu priliku da dožive iskustvo studiranja na SSST-u kroz SSST Winter Academy.

SSST Winter Academy svim zainteresovanim kandidatim potpuno besplatno nudi petodnevni program aktivnosti koje uključuju interaktivne i kreativne kurseve iz kompjuterskih nauka, informacionih sistema, ekonomije, političkih nauka i međunarodnih odnosa, medicine, te engleskog i njemačkog jezika.

Svi polaznici SSST Winter Academyja imaju jedinstvenu priliku uvjeriti se u izvanredne uvjete i mogućnosti studija po svjetskim standardima na SSST-u. Kroz raznovrsne i intenzivne aktivnosti moći će iskazati svoje znanje i vještine, steći nove, uspostaviti kontakte s profesorima i studentima, razmijeniti iskustva i  steći svoje prvo lično SSST iskustvo. Winter Academy je prvenstveno osmišljen za učenike četvrtih razreda srednjih škola koji razmišljaju o predstojećem studiju, ali polaznici mogu biti i učenici nižih razreda srednje škole, kao i svi ostali zainteresirani za studij i SSST.

Uz priliku da se istaknu kao ambiciozni, kreativni i izvanredni pojedinci kojima je mjesto među najboljima, polaznici SSST Winter Academyja dobijaju i certifikate o završenim obukama i time priliku da uđu u krug najboljih kandidata i stipendista SSST-a.

SSST Winter Academy 2017 se održava 16. – 20.01.2017. godine sa početkom u 10:00 h na Univerzitetu SSST, Hrasnička cesta 3a, Ilidža, Sarajevo.

Za prijavu na SSST Winter Academy 2017 popunite formular Application Form for WA2017, uz obavezno navođenje željenog programa i blagovremeno ga pošaljite na pr@ssst.edu.ba.

Rok za slanje prijava je srijeda, 11.01.2017. godine.

Slanjem uredno popunjenog Application Form for WA2017 postajete polaznik SSST Winter Academyja. Nikakva posebna procedura prijema i oficijelno prihvatanje se neće vršiti. Vaše je samo da se pojavite na SSST-u 16. januara 2017. u određeno vrijeme.

Možete pogledati kompletan Program i raspored SSST Winter Academy 2017.

Za sve novosti i informacije pratite oficijelni SSST Facebook page.

Za dodatne informacije kontaktirajte SSST na 033 975 002 /003 i/ili pr@ssst.edu.ba.

 

Pridružite nam se na SSST Winter Academy i  doživite SSST!

Dobrodošli, očekujemo vas!

Ptica

Posjeti nas

Hrasnička cesta 3a, Sarajevo, 71 000

Bosna i Hercegovina

Prijemni ispiti se održavaju na SSST-u, od aprila do septembra, sa početkom u 9:00 časova.

Kontakt

Tel: +387 33 975 002

Fax: +387 33 975 030

administration@ssst.edu.ba

admissions@ssst.edu.ba

Skini brošuru

Uzmi priručnik za brucoše i spremi se za
SSST prijemni ispit.

Download Preuzmi ovdje

SSST © 2024 Sva prava zadržana