News

Dan otvorenih vrata

„Naša misija je da se studenti na SSST-u osjećaju ugodno i upućeno. SSST Administrativni ured za studente je uvijek dostupan studentima za pitanja o njihovim akademskim programima, mogućnostima za praksu, kao i vannastavnim aktivnostima. Zajedno sa Univerzitetom u Buckinhamu, naš ured teži da studentima pruži svu moguću pomoć kroz njihov akademski život na SSST-u i poslije.“

Adisa Memišević, rukovodilac Administrativnog ureda


Svake godine u proljeće, SSST organizuje Dan otvorenih vrata i pruža kandidatima priliku da upoznaju naše nastavno osoblje i studente, da izravno saznaju o našim akademskim programima, kao i da postave pitanja o izboru fakulteta, školarini i studentskim kreditima, perspektivama nakon diplomiranja, studentskom životu i širokom izboru vannastavnih aktivnosti.

Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology tradicionalno njeguje politiku otvorenih vrata i želi dobrodošlicu svim potencijalnim studentima i zainteresovaim stranama, uz poziv da nas posjete ili kontaktiraju, svakim radnim danom od 9-15 sati.


Kontaktirajte studente SSST-a

Saznajte o SSST-u iz perspektive naših studenata. Pošaljite svoja pitanja ili nam napišite šta mislitena e-mail adresu: enter@ssst.edu.ba, ili nas pronađite na Facebook-u (SSST – Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology).
 
DOBRODOŠLI, OČEKUJEMO VAS!

EX SOLO AD SOLEM

 
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Vijest
Ptica

Posjeti nas

Hrasnička cesta 3a, Sarajevo, 71 000

Bosna i Hercegovina

Prijemni ispiti se održavaju na SSST-u, od aprila do septembra, sa početkom u 9:00 časova.

Kontakt

Tel: +387 33 975 002

Fax: +387 33 975 030

administration@ssst.edu.ba

admissions@ssst.edu.ba

Skini brošuru

Uzmi priručnik za brucoše i spremi se za
SSST prijemni ispit.

Download Preuzmi ovdje

SSST © 2024 Sva prava zadržana