News

SSST Priče

Vijest

“Putovanje BH Telecoma ka digitalnoj transformaciji” na Trećem mediteranskom forumu

01. 11. 2019.

BH Telecom, najveća telekomunikacijska kompanija u BiH, bila je ponosni sponzor konferencije pod nazivom “Digitalisation – 4.0 Revolution and Increasing Digitalisation in Society”, održane 26. oktobra 2019. godine na Univerzitetskom konferencijskom centru SSST-a. Cilj konferencije bio je prezentacija digitalnih postignuća i napretka unutar svakodnevnih aspekta poslovanja i obrazovanja, kao i najnovija dostignuća robotike i 4.0 industrije.

Jedno od najzanimljivijih predavanja prezentirala je specijalistkinja BH Telekoma za planiranje i razvoj tehnologija i servisa, gđa Jasmina Baraković-Husić, koja je govorila o putovanju BH Telecoma ka digitalnoj transformaciji. Kompanija teži ka modernizaciji svoje ponude, kao i proširenju svoje klijentele putem usluga na bazi internacionalnih digitalnih postignuća. 

BH Telecom danas nudi više od 1.000 usluga u fiksnoj, mobilnoj i paketskoj mreži. Jedna od značajnih i najbrže rastućih usluga je multimedijalna usluga Moja TV, kreirana za porodice.

Komercijalizacija pružanja 4G usluga je u BH Telecomu počela maja 2019. godine i donijela nove prednosti korisnicima, mnogo veće brzine prenosa podataka i podizanje njihovog korisničkog iskustva i zadovoljstva

 

Vijest
Ptica

Posjeti nas

Hrasnička cesta 3a, Sarajevo, 71 000

Bosna i Hercegovina

Prijemni ispiti se održavaju na SSST-u, od aprila do septembra, sa početkom u 9:00 časova.

Kontakt

Tel: +387 33 975 002

Fax: +387 33 975 030

administration@ssst.edu.ba

admissions@ssst.edu.ba

Skini brošuru

Uzmi priručnik za brucoše i spremi se za
SSST prijemni ispit.

Download Preuzmi ovdje

SSST © 2024 Sva prava zadržana